4 NAPAČNE PREDSTAVE O SELITVENIH SERVISIH

Selitev je kompleksen proces, ki zahteva veliko planiranja, organizacije ter vzame ogromno časa. Glede selitvenih servisov obstaja ogromno mitov in nesmiselnih predstav, ki smo jih za vas strnili v tem članku.

 

1) Najem selitvenega servisa se ne splača – veliko ljudi misli, da se najem selitvenega servisa ne splača, saj lahko uredijo selitev sami. Marsikdo pa pozabi, da je selitveni servis v tem izkušen in bo selitev opravil hitreje in brez zapletov, vi pa se boste v tem času posvetili tistemu, v kar ste specializirani vi.

2) Vsi selitveni servisi so enaki velikokrat slišana trditev, ki pa zagotovo ne drži. Selitveni servisi se razlikujejo po opremi, ekipi, razpoložljivosti, čemur sledi kakovost storitve.

3) Cena je edino merilo kvalitete selitvenega servisa – cena je morda merilo kvalitete pri produktih in nekaterih storitvah. Pri selitvah pa cene temeljijo predvsem na ocenah ter požrešnosti posameznikov. Cena tako ni in nikoli ne bo edino merilo kvalitete.

4) Pri selitvi morem obvezno pomagati – občutek, ki ga ima vsak, ko vidi nekoga, predvsem fizično, delati. Potrebno se je zavedati, da selitveni servis delo opravi namesto vas ne z vami, saj ste za to tudi korektno plačali, mi pa smo v tem izkušeni, organizirani in kakovostni.

7 Shocking Misconceptions We Have About Movers

Vir: https://www.enterprisesaskatchewan.ca/

Predstave o selitvenih servisih seveda varirajo od države do države, naša strnjena oblika pa velja za Slovence in naše navade. Verjamem, da smo razbili nekatere mite o selitvah in upamo, da vam lahko pomagamo pri selitvi. 

Se seliš? Mi poskrbimo, da mirno spiš.