SELITVE123 BLOG – Dan D. ali prva selitev v Mariboru

Videti rezultat napornega dela je verjetno eden lepših občutkov. Tudi mi smo ga doživeli v tem tednu, ko smo 6 dni po začetku zgodbe o Selitvah123 izvedli našo prvo. Dosežek 250+ všečkov na Facebooku, ter izdelava spletne strani, smo tako več kot nadgradili.

Selitve sva z Matijo delala sicer že leta nazaj, tako da izkušenj s to stroko ne manjka. Kakorkoli, biti sam odgovoren za vse je vsekakor drugačen občutek. Najprej sendvič in kava na Petrolu, kamor sva se pripeljala brez zamujanja (za naju kar izjema).

Nervoze sicer ni manjkalo, dogovor o kombiju je padel, od doma sva vzela pripomočke, ki sva mislila, da jih potrebujeva (predvsem pormašino) in selitvam na proti! Najini vsakodnevni fitnes treningi so nama dali samozavest, ki sva jo med selitvijo tudi pokazala. Vse je šlo kot po maslu. Preseliti smo morali tri omare in dve postelji, jih odpeljati na odpad (odvoz je tako tudi ena izmed naših storitev), odšla pa sva iskat tudi novo pohištvo v Lesnino ter uredila tudi montažo v hiši. Kombi sicer ni bil najnovejši, je pa bil za začetek povsem dovolj hiter, samo ležečih policajev sva se izogibala, ker je človek dobil občutek, da bi znalo kaj odleteti. Sicer pa, prevoz, kot prevoz. In upam, da bomo kmalu lahko rekli tudi: selitev, kot selitev.

Selitev je trajala približno štiri ure, stranka je bila izredno zadovoljna z storitvijo, prosili so tudi za vizitko. Konec dober, vse dobro. Prva selitev je za nama!