BLOG III – Biden ali Trump? Ne, Selitve123, selitveni servis

Nov teden je za nami, nov blog pa pred vami. Dotaknil bi se za trenutek Corona-virusa in vpliva na poslovanje podjetij. Storitvena podjetja so vsekakor zaradi razglašene epidemije prikrajšana. Ljudje se bojijo stikov z drugimi ljudmi, problem v tem vidijo predvsem starejši, kar pa za nas predstavlja problem, saj so naša ciljna skupina. Selitveni servis, vsekakor spada v to kategorijo. Tudi v našem podjetju smo sprejeli preventivne ukrepe (več na naši spletni strani), s pomočjo katerih sem prepričan da lahko našo storitev, selitve, opravimo kvalitetno, predvsem pa VARNO!


Teden je bil za nas vsekakor pester. Poleg ostalih, zdaj že utečenih selitvenih aktivnosti so nas predvsem zaznamovale Ameriške volitve. Vendar ne tako kot preostali svet! Zahvala gre predvsem spletnemu portalu mariborinfo.com, ki se je razpisal o nas ter širši javnosti predstavil našo zgodbo. Se sprašujete kako vezo imajo s tem ameriške volitve? Naš članek je bil najbolj bran članek v dnevu, tudi pred Bidnom in Trumpom! Malo za šalo, malo za res, uspelo nam je!


Študenti, študentom

Študenti smo združili moči in ponovno dokazali, da smo ena velika skupnost, ki pa je na žalost (predvsem zaradi študentov, ki so študenti samo zaradi statusa ipd.) velikokrat premalo cenjena. Čakajte malo, gre vendar za bodoče intelektualce, ki bodo vodili vašo in našo državo, ko boste VI babice in dedki. Poklon Dostop.si, za opravljen intervju, upam, da so študenti vzeli zgodbo selitvenega servisa kot pozitivno in da smo jih morda opogumili pri njihovi poslovni ideji!


Sledi teden velikih tektonskih premikov in aktivnosti. Zaradi velikega povpraševanja in obsega selitev, odvozov ipd. bomo spremenili organizacijsko obliko! D.o.o, d.n.o ali d.d? Pred vrati je tudi prva mednarodna selitev, ki ne dvomim, da bo prinesla kup dogodivščin in zanimivosti. Islandija, Švica ali Španija? Stay tuned!


P.S. Glede ameriških volitev se javno ne opredeljujemo, mislim pa, da je vsem jasno kam pes taco moli!

Biden ali Trump? Ne, Selitve123

Selitveni servis vedno priskoči na pomoč!